DIVERSOS

TRADICIONAL MERCAT NADALENC

Com es ya tradició a la nostra Parroquia, aquest Nadal tambè obrirem el nostre mercat nadalenc, aquesta vegada d’acord amb el següent horari

          el dia 30 novembre, de 11 a 20 hores i

          el dia 1 decembre, de 10:30 a 14 hores

Us hi esperem!!!

                                 

*********************************************************************************

Un any més hem celebrat aquest passat dia 15 d’Agost la festivitat de la nostra SantPatrona la Verge de Gràcia, la imatge de la qual honra el nostre altar major.
Com cada any l’assistència de veïns, feligresos i autoritats ha estat nombrosa i amb gran alegria i solemnitat han assistit a la Santa Missa que en honor de la Nostra Senyora es va oficiar a les 11 hores, animada abans i després amb presència dels Gegants de Gràcia i castellers que van rendir el seu homenatge a la Verge amb una demostració de la seva habilitat.
A tots… moltes gràcies per la seva presència i assistència.
Fins a l’any vinent!!

 

********************************************************************************

Des del dia d’avui (7.Maig.2019) ja tenim disponibles i a la disposició dels fidels, estampes del nostre Sant Judes Tadeu, imatge de gran veneració en aquesta parròquia, amb el text al dors de l’oració sol·licitant la seva intercessió per a les necessitats que li exposem.

Aprofitem així mateix per a informar que, també en aquestes mateixes dates, hem estrenat la nova il·luminació de les capelles laterals, ara molt millor visibles amb major potència lumínica i més específicament dirigida a les imatges que ocupen les corresponents fornícules.

Amb esforç i amb l’ajuda de tots, anem a poquet a poc millorant l’aspecte i presència de la nostra Santa Maria de Gràcia per a honrar millor la casa de Déu que és, per tant, casa de tots nosaltres.

     ***************************************************************

Amb gran solemnitat hem celebrat en la nostra Parròquia aquestes entranyables dates de la Setmana de Passió del Senyor.

Amb gran recolliment celebrarem així mateix la Vigília Pasqual el dissabte a la nit, on a més de la renovada alegria de la Resurrecció del Senyor vam tenir, en aquesta ocasió, un bateig i confirmació, seguida d’una Primera Comunió d’una persona adulta, la nostra amiga Georgina, a qui hem acollit en la nostra família de fills del Senyor.

Algunes fotos adjuntes donen constància de quan comentem.

 

 

 

                               **********************************************

ENLLAÇ DE LA NOTÍCIA

 

HI HA UN REPORTATGE SOBRE LAS OBRES DE REMODELACIÓ, PINTURA I NETEJA DEL NOSTRE TEMPLE A LA TELEVISIÓ DE LA NOSTRA CIUTAT.

Tal com estava anunciat, el passat dia 16 de Desembre es va celebrar en el nostre temple una sagrada missa cantada, amb la col·laboració de la prestigiosa Coral Non Nobis de l’Oratori de Santa Maria de Bonaigua, de la nostra ciutat, per a inaugurar les obres de remodelació, pintura i neteja del presbiteri, temps ha necessitat d’una bona revisió. Novament llueixen en la seva primitiva esplendor les imatges que el coronen, tal com pot veure’s en les fotografies que més a baix publiquem. Atès que aquest acte s’havia anunciat a nostra feligresia, vam poder comptar amb un elevat nombre d’assistents que, segons ens van mostrar, van quedar molt favorablement satisfets per la nova condició d’aquesta primera part de les obres que ens estan ocupant als responsables parroquials encapçalats pel Rector Mn. Emili Roure. Com coneixeu continua en marxa la qüestió de pintura total del temple, millora de la il·luminació, addició de nous confessionaris, restaurat de les columnes laterals, condicionament de la capella del Santíssim, etc., etc. amb el que, gràcies a Déu, treball amb aquest objectiu, no ens falta. Continuem comptant per a portar a bona fi els objectius proposats, amb la col·laboració econòmica de tantes i tantes persones que ens van ajudant en les diverses formes establertes per a això (col·lecta primer diumenge, assistència a concerts, donatius directes i uns altres, també amb les seves oracions. A totes elles, moltes gràcies una vegada més.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada