CONCERTS

Dissabte 16 de marc 2024

 

Dissabte 5 de novembre 2022  21 hores                                 

                                                               

********************************************************************************

Aquest passat divendres, 17 de desembre 2021, ha tingut lloc el magnífic concert dut a terme per l’Orfeó Gracienc que ha obtingut un gran èxit de públic, amb una nombrosa assistència com pot apreciar-se en el vídeo que recull alguns instants de la seva actuació i que adjuntem seguidament:

     12 Octubre 2020, 19:00 hores :

Aquest passat dia 12, a les 19 hores, va tenir lloc l’anunciat concert ofert per la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona, amb un èxit absolut, del qual va ser mostra la duradora ovació que, en finalitzar, va ser oferta als integrants del grup per part del públic assistent, el que va omplir al complet les places permeses per les limitacions d’aforament que les circumstàncies sanitàries van autoritzar, quedant en l’exterior part del mateix (s’adjunten fotografies que reflecteixen quan comentem).

El sorprenent mestratge dels integrants, donada la mitjana d’edat que les pròpies característiques de l’orquestra limita, fa encara més meritòria la interpretació oferta. La labor de conjunció i harmonia és, sens dubte, reflex del treball que el seu director D. Carles Checa, executa amb aquests prometedors joves que, ja avui, ens meravellen amb la seva resposta.

****************************************************************************************************


Amb gran èxit de públic s’ha celebrat aquest passat 15 de Febrer, un concert patrocinat per l’organització Tradicionàrius a càrrec dels senyors Francesc Sans i Josep Mateu, instrumentistes d’orgue i cornamusa. La nombrosa assistència dóna  de la diversitat de composicions interpretades i la gran qualitat d’aquests dos músics.

*********************************************************************************

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *