CONCERTS

El passat dia 24 d’Octubre 2018, tal com estava anunciat, va tenir lloc una actuació conjunta de L’Chorale L’Echo d’Onex  (Ginebra (Suïssa)) i el Cor Exaudi de la nostra ciutat, sota la direcció de Franz Josefovski i de Josep Pascual, respectivament, participant com a organista Ignacio Echevarrieta, amb una interessant assistència de públic malgrat les circumstàncies sobrevingudes i, per tant, no previstes.

Donada la relació establerta amb el grup coral suís i la seva satisfacció davant l’acolliment dispensat, és més que probable que en un futur pròxim aquesta o altres corals del mateix grup realitzin noves actuacions, de les quals òbviament, anirem informa’n en aquest mateix punt de web.

 

********************************************************************************************************************

Amb motiu de celebrar-se la Festa Major del nostre barri de Gracia, el passat dia 16 d’Agost, a les 8:30 hores de la tarda, es va oferir en el nostre temple un magnífic

                                                          CONCERT D’ÒRGAN

a càrrec de la prestigiosa organista russa MARÍA MOISÉEVA, qui ens va interpretar peces de J.S.Bach, A.Schmitov, F.Mendelssohn, O.Yánchenko, A.Soler, F.Corretja de Arauxo, J.Guridi.

*************************************************************************************************

 

Aquest passat 16 de Març a les 20,30 hores per part del NOTRE DAME LITURGICAL CHOIR, cor oficial de la Universitat Notre Dame d’INDIANA (U.S.A.) de gira per Europa, va tenir lloc com a actuació  a la nostra ciutat, un magnífic concert amb una selecció de peces de música sacra, amb la qualitat que els caracteritza.
Inserim alguns àudios d’enregistrament directe des de la sala

També seguidament inserim algunes fotografies de l’esdeveniment

 

 

 

 

 

 

 

*************************************************************************************

Aquest passat 23 de Febrer s’ha celebrat, tal com estava anunciat, el gran Concert Solidari per a la Fundació Gracia Actua, amb intervenció dels grups ARS TUNAE i la coral NON NOBIS. Ens complau confirmar que tot va constituir un extraordinari èxit segons vam tenir ocasió de constatar per nombroses opinions i una gran satisfacció per part de tots el nombrós públic assistent, que va poder gaudir d’una vetllada musical variada, d’alta qualitat i ambient molt agradable, a part de col·laborar en les finalitats de la citada Fundació pel que, novament, quedem molt agraïts a tots quants van col·laborar a aconseguir-los.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

També us informem que, tal com estava anunciat i molts hauran assistit, aquest passat dissabte dia 10, es va celebrar el concert pregària Membra Iesus pel grup de Solistes de la Coral de Bonaigua, peça de gran qualitat tècnica i bellesa extraordinària. S’adjunten algunes fotos de l’esdeveniment.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada