CONCERTS

Aquest passat dia 29 (divendres) de Novembre ha tingut lloc a les 20:30 hores un extraordinari concert en benefici de la Fundació Gràcia Actua.  Tal com era d’esperar atesa la qualitat dels intèrprets i a l’original del repertori, l’èxit va acompanyar aquesta actuació, que va ser del grat de tots els assistents.

******************************************************************************

Tal com en el seu moment vam anunciar, el passat dia 7 va tenir lloc el concert que, com a tancament del curs per a directors de corals va organitzar la FCEC (Federació Catalana d’Entitats Corals) amb intervencions de diversos directors dels quals van formar part del curs en qüestió, actuant sobre la coral que va servir de model en el transcurs de les jornades lectives a això dedicades.
També, aquest passat dia 14 i formant part de la celebració del Diumenge de Rams, van actuar després de la Santa Missa de 12,30 h el Fredrikstad Community Gospel Choir, de la població de Fredrikstad (Noruega) que ens va oferir diverses peces amb una qualitat i sincronia de veus que va agradar extraordinàriament al nombrós públic assistent.

*********************************************************************************

Tal com estava programat, aquest passat dissabte dia 9 de Març ha tingut lloc en la nostra parròquia l’actuació de la Coral The Bishop Lynch (High School a Capella Choir) que des de la ciutat de Dallas, a Texas (U.S.A.) ens ha visitat a tal fi.

Com es pot veure per les fotografies que en aquesta web completen aquesta notícia, la presència de públic va ser nombrosa i tots ells, si s’ha de jutjar per les seves opinions i comentaris, van quedar encantats per la sonoritat d’aquestes veus i per la bellesa del repertori triat, tant en acompanyament de la Santa Missa primer, com del concert en si posteriorment.

********************************************************************************************************

Tal com s’havia anunciat, aquest passat dia 13 de Desembre es va oferir en el nostre temple un concert d’orgue a càrrec del conegut Pau Riuró, amb una gran assistència i èxit, gaudint de conegudes peces per a aquell instrument de S.Sheidt, G.ph.TelemanCh.Burney i F.Mendelsshon entre altres autors.

Així mateix, i dins del mateix mes, el dia 15 va oferir la Coral Lavinia un magnifico recital, que va comptar amb un elevat nombre d’assistents els qui van poder gaudir de la que, com sempre, va resultar ser una magnífica audició de tan conegut grup artístic, els qui han mantengut inalterable la seva qualitat vocal i musical, per a delícia de tot el públic assistent.

També, i dins d’aquest mateix cicle d’audicions nadalenques, es va programar i va celebrar el dia 16 amb l’assistència de la Coral Non Nobis, la col·laboració en les cantates pròpies de la missa especial que, amb motiu de la reinauguració del presbiteri després de les obres de recuperació del seu original aspecte celebrem,i oferint a continuació de la mateixa un recital de peces i nadales pròpies d’aquestes entranyables dates, recital que va obtenir un molt gran èxit d’assistència per a general gaudi de tots quants van premiar en finalitzar el mateix amb una tancada i continuada ovació el gran nivell de qualitat que aquesta prestigiosa Coral Non Nobis ha anat fonamentant en el transcurs dels seus 25 anys d’existència.

*********************************************************************************************************************

El passat dia 24 d’Octubre 2018, tal com estava anunciat, va tenir lloc una actuació conjunta de L’Chorale L’Echo d’Onex  (Ginebra (Suïssa)) i el Cor Exaudi de la nostra ciutat, sota la direcció de Franz Josefovski i de Josep Pascual, respectivament, participant com a organista Ignacio Echevarrieta, amb una interessant assistència de públic malgrat les circumstàncies sobrevingudes i, per tant, no previstes.

Donada la relació establerta amb el grup coral suís i la seva satisfacció davant l’acolliment dispensat, és més que probable que en un futur pròxim aquesta o altres corals del mateix grup realitzin noves actuacions, de les quals òbviament, anirem informa’n en aquest mateix punt de web.

********************************************************************************************************************

Amb motiu de celebrar-se la Festa Major del nostre barri de Gracia, el passat dia 16 d’Agost, a les 8:30 hores de la tarda, es va oferir en el nostre temple un magnífic

                                                          CONCERT D’ÒRGAN

a càrrec de la prestigiosa organista russa MARÍA MOISÉEVA, qui ens va interpretar peces de J.S.Bach, A.Schmitov, F.Mendelssohn, O.Yánchenko, A.Soler, F.Corretja de Arauxo, J.Guridi.

*************************************************************************************************

Aquest passat 16 de Març a les 20,30 hores per part del NOTRE DAME LITURGICAL CHOIR, cor oficial de la Universitat Notre Dame d’INDIANA (U.S.A.) de gira per Europa, va tenir lloc com a actuació  a la nostra ciutat, un magnífic concert amb una selecció de peces de música sacra, amb la qualitat que els caracteritza.
Inserim alguns àudios d’enregistrament directe des de la sala

També seguidament inserim algunes fotografies de l’esdeveniment

*************************************************************************************

Aquest passat 23 de Febrer s’ha celebrat, tal com estava anunciat, el gran Concert Solidari per a la Fundació Gracia Actua, amb intervenció dels grups ARS TUNAE i la coral NON NOBIS. Ens complau confirmar que tot va constituir un extraordinari èxit segons vam tenir ocasió de constatar per nombroses opinions i una gran satisfacció per part de tots el nombrós públic assistent, que va poder gaudir d’una vetllada musical variada, d’alta qualitat i ambient molt agradable, a part de col·laborar en les finalitats de la citada Fundació pel que, novament, quedem molt agraïts a tots quants van col·laborar a aconseguir-los.

També us informem que, tal com estava anunciat i molts hauran assistit, aquest passat dissabte dia 10, es va celebrar el concert pregària Membra Iesus pel grup de Solistes de la Coral de Bonaigua, peça de gran qualitat tècnica i bellesa extraordinària. S’adjunten algunes fotos de l’esdeveniment.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada