CASAL D’ESTIU

                      CASAL D’ESTIU 2023

***************************************************

  CASAL D’ESTIU 2020

Requerim conèixer, a fi de poder muntar o no el nostre Casal d’Estiu 2020, el nombre de possibles nens participants.  El com podrem realitzar-ho (personalment, virtualment, etc.) serà qüestió d’organitzar-ho justament en funció d’aquest nombre d’assistents.

Per això, i a manera de pre-inscripció, indiquem seguidament una direcció (link) on emplenar les dades precises amb vista a aconseguir dur a terme el propòsit de dotar als nostres nens de, almenys, un estiu com mereixen.

https://docs.google.com/forms/d/e/1faipqlsfld9z9d88m96v35sbabhd80cjgarnqkdcy3ofl0l1elp9lew/viewform

Per a més informació dirigir-se al tel. 635.076.942 (millor whatssapp) Sr.Amaro

E-mail: esplaisantamariadegracia@gmail.com o presencialment en la Sagristia de Santa María de Gràcia

***********************************************************

L’Esplai de Santa María de Gràcia és un Esplai que forma part de la parròquia i està inscrit al  MCECC, Movimient de Centres d’Esplais Cristians Catalans.

L’Esplai, té com a finalitat, educar en el temps d’oci, transmetre valors i virtuts com l’alegría, l’esforç, i el respecte. Un dels objectius de l’Esplai és crear un ambient sa i bo on els nens i nenes puguin créixer , madurar i sentir-se com a casa.      

                               2019

En aquesta ocasió, tal com va ocórrer en el Casal del passat estiu 2018, hem tingut una nombrosa assistència de nois i noies que, així ho han manifestat, han gaudit de quatre setmanes de gran diversió i companyia (chupi guay ha arribat a ser l’expressió definitòria) assistint a les sessions de piscina i a les visites que l’equip organitzador es va preocupar de muntar i coordinar per a gran satisfacció de tots ells.

El gran equip humà de voluntaris i monitors han fet possible un feliç estiu per a aquests nois i devem i així ho fem, agrair-los tots els esforços i dedicació que a tal fi han desenvolupat. També agrair a les entitats col·laboradores la seva ajuda que ens ha permès poder oferir dins del cost els serveis, transports i visites a total satisfacció.

Com vam dir en 2018 : L’ESTIU PRÒXIM, MAS I MILLOR!!

*****************************************************************************

                                     

Casal 2018, un gran èxit!

Han estat cinc setmanes molt intenses on un total de 212 infants i adolescents han gaudit de dies de piscina i sortides culturals molt variades gràcies a les diferents entitats que ens han obert les portes de les seves instal·lacions i ens han atès d’una manera fantàstica. També volem destacar i agrair a tot l’equip de voluntaris la seva entrega i dedicació, així com els donatius privats i públics que hem rebut, sense ells no hagués estat possible l’èxit d’aquest estiu. L’any vinent més i millor!

Per inscripció e informació:
  • e-mail:  esplaisantamariadegracia@gmail.com o santamaria203@arqbcn.cat
  • Telèfon: 722.16.15.40 o 93 218 75 72
Activitats :

Piscina amb jocs variats i sport (tres dies a la setmana). El dinar està inclòs.

Sortida cultural (dos dies a la setmana). Cal portar entrepà o similar.

Preus :

Preu d’inscripció : 20 €

Preu socis : 30 € setmanals

Preu no socis : 40 € setmanals

Descomptes germans : Primer fill : 40 € / Segon fill : 35 € / Tercer fill : 10 € / Quart i següents : 0 €

Edats : 5